ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τσετσενικές Αρχές φέρονται να προτρέπουν γονείς να σκοτώσουν τα ίδια τους τα γκέι παιδιά, αφού «ντροπιάζουν τη χώρα τους», σύμφωνα με την μαρτυρία ενός επιζήσαντα ο οποίος κρατήθηκε σε βασανίστηκε σε μια άτυπη «φυλακή ομοφυλοφίλων» στην Τσετσενία.
Όπως αποκάλυψε στο κανάλι France24 – χωρίς να αποκαλύψει φυσικά το όνομά του, για ευνόητους λόγους – η αστυνομία ασκεί πίεση σε οικογένειες να αντιμετωπίσουν με αυτοδικία το «σκάνδαλο» στους κόλπους τους, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα παρέμβουν οι ίδιοι.
«Ήμασταν πάντα υπό διωγμό, αλλά ποτέ δεν είχαν φτάσει τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Λένε στους γονείς να σκοτώσουν τα παιδιά τους. Το αποκαλούν “αποκατάσταση της τιμής τους με αίμα”. Βασάνιζαν επί δύο εβδομάδες έναν γκέι, προτού τελικά καλέσουν τους γονείς και τα αδέρφια του στο τμήμα. Τους είπαν: “Ο γιος σας είναι ομοφυλόφιλος, λύστε το πρόβλημα αλλιώς θα το κάνουμε εμείς».
Οι νέες αποκαλύψεις προκαλούν ανησυχία ότι η παγκόσμια κατακραυγή μετά τα δημοσιεύματα για τον ανηλεή διωγμό που έχει ξεσπάσει στο ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας εις βάρος των ομοφυλοφίλων, δεν έχει περιορίσει ούτε στο ελάχιστο την «δίψα» της κυβέρνησης για αίμα. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι ο Καντίροφ συνεχίζει να αρνείται ότι υφίσταται αυτός ο διωγμός, αφού κατά την άποψή του δεν υπάρχει ούτε ένας ομοφυλόφιλος Τσετσένος.























































