ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γουάνγκ Γι, Κίνα, Νέος Δρόμος του Μεταξιού, Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Eurostat: Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα - Τρίτη υψηλότερη θέση στην Ευρωζώνη
Νίκος Δένδιας: «Όλες οι σημαντικές ανθρώπινες προσπάθειες απαιτούν και συμβολική έκφανση - Τα μνημεία! - Αυτό το δίδαξαν οι πρόγονοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κίνας Γουάνγκ Γι είχε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τρεις εβδομάδες μετά την επίσκεψη του Κινέζου ΥΠΕΞ στην Αθήνα όπου κηρύχθηκε η έναρξη του Φόρουμ της πρωτοβουλίας του Ν. Κοτζιά Ancient Civilizations Forum με τη συμμετοχή 10 χωρών.
Ο Ν. Κοτζιάς από την πλευρά του ενημέρωσε τον ομόλογό του ότι για το Ancient Civilizations Forum εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν η Αρμενία, η Χιλή, η Ινδονησία, η Νικαράγουα και η Γουατεμάλα κάτι που σηματοδοτεί τη χρησιμότητα του διαλόγου και την σημασία που δίνει η διεθνής κοινότητα σε αυτή την προσπάθεια.
Ο Γουάνγκ Γι απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον Έλληνα ομόλογό του να επισκεφθεί το Πεκίνο με τον Ν. Κοτζιά να αποδέχεται την πρόσκληση λέγοντας ότι θα πραγματοποιήσει την επίσκεψή του με την πρώτη απευθείας πτήση Αθήνας-Πεκίνου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του φθινοπώρου.
























































