ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
Τουρκία: Δημογραφική επιβράδυνση και γήρανση του πληθυσμού παρά την αύξηση στο πρώτο εξάμηνο του 2026
24/08 ο καιρός «καίει» - Καύσωνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κανονικά θα εκτελεστούν αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, τα δρομολόγια των τρένων και του Προαστιακού σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού Ελξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ), με αιτήματα τη βελτίωση των συνθηκών για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και τις προσλήψεις μηχανοδηγών.
Ωστόσο, την Πέμπτη, η ΠΕΠΕ θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου την ημέρα εκείνη δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.
Τα δρομολόγια του Μετρό από και προς αεροδρόμιο θα διεξάγονται κανονικά.
Σε ανακοίνωσή της, η ΠΕΠΕ επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Της καταλογίζει ότι «θέλοντας να μετατρέψει τους μηχανοδηγούς σε εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο εδώ και δεκαετίες, προχώρησε στην αδικαιολόγητη πράξη της ανταπεργίας (lockout) αποφασίζοντας το κλείσιμο του Σιδηρόδρομου για τρεις (3) ημέρες”.
“Οι μηχανοδηγοί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετακυλήσει τις ευθύνες για την απαξίωση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου”.
“Μετά την απόφαση για το κλείσιμο όλων των δραστηριοτήτων για 3 ημέρες και έχοντας ως πρώτο μέλημά μας τον σεβασμό στη μετακίνηση του επιβάτη, αναστείλαμε τις κινητοποιήσεις στις επιβατικές αμαξοστοιχίες την Τρίτη και την Τετάρτη”.























































