ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κανονικά θα εκτελεστούν αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, τα δρομολόγια των τρένων και του Προαστιακού σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού Ελξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ), με αιτήματα τη βελτίωση των συνθηκών για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και τις προσλήψεις μηχανοδηγών.
Ωστόσο, την Πέμπτη, η ΠΕΠΕ θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου την ημέρα εκείνη δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.
Τα δρομολόγια του Μετρό από και προς αεροδρόμιο θα διεξάγονται κανονικά.
Σε ανακοίνωσή της, η ΠΕΠΕ επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Της καταλογίζει ότι «θέλοντας να μετατρέψει τους μηχανοδηγούς σε εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο εδώ και δεκαετίες, προχώρησε στην αδικαιολόγητη πράξη της ανταπεργίας (lockout) αποφασίζοντας το κλείσιμο του Σιδηρόδρομου για τρεις (3) ημέρες”.
“Οι μηχανοδηγοί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετακυλήσει τις ευθύνες για την απαξίωση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου”.
“Μετά την απόφαση για το κλείσιμο όλων των δραστηριοτήτων για 3 ημέρες και έχοντας ως πρώτο μέλημά μας τον σεβασμό στη μετακίνηση του επιβάτη, αναστείλαμε τις κινητοποιήσεις στις επιβατικές αμαξοστοιχίες την Τρίτη και την Τετάρτη”.























































