ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες αναμένεται σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Πιο συγκεκριμένα ο κίνδυνος εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων υπάρχει για περιοχές σε Μακεδονία και Θράκη καθώς και το απόγευμα, σε Θεσσαλία και Σποράδες, όπου θα πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Στην Αττική, προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με θερμοκρασία έως 31έναν βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες και πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων και ισχυρών ανέμων. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 30 βαθμούς Κελσίου.























































