ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τσίπρας-ΕΛΑΣ: Το υπουργείο του κ. Πιερρακάκη έδωσε 40 εκατ. ευρώ στην «παρα-ΕΥΠ» που «έτρεχε» το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό
Προθυμία του Καζακστάν να δεχθεί το πυρηνικό απόθεμα του Ιράν
«Αγγούρια της θάλασσας»: Ο «κρυμμένος θησαυρός» του ελληνικού βυθού
Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών
Ο Νίκος Δένδιας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Γλέζο και Σάντα που κατέβασαν τη σβάστικα από την Ακρόπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι σε εξέλιξη το φαινόμενο και οι σχετικές επιχειρήσεις. Σε περίπου δύο ώρες από τώρα θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα και για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί αλλά και για το πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο».
Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας καθηγητής γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας σχετικά με τον ισχυρό σεισμό 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που “χτύπησε” τη Μυτιλήνη το μεσημέρι της Δευτέρας.
Όπως είπε ο κ. Λέκκας συνιστά στους κατοίκους ψυχραιμία, να μην ακούν τη φημολογία αλλά μόνον τις επίσημες ανακοινώσεις. Ο κ. Λέκκας μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Μυτιλήνη.























































