ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιγράφει τον Χίτλερ ο Ερντογάν: Ξεχωριστές στολές για πραξικοπηματίες και “τρομοκράτες”

Αντιγράφει τον Χίτλερ ο Ερντογάν: Ξεχωριστές στολές για πραξικοπηματίες και “τρομοκράτες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το χρώμα της στολής που θα φορούν από δω και πέρα οι πραξικοπηματίες και τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων, κατά τη μεταφορά τους στα δικαστήρια, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως ανακοίνωσε, θα είναι καφέ. Ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας από τη Μαλάτια της Τουρκίας, είπε ότι οι πραξικοπηματίες του κινήματος Γκιουλέν θα φορούν ολόσωμη στολή, και οι τρομοκράτες των άλλων οργανώσεων παντελόνι και πουκάμισο, στο ίδιο χρώμα.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήδη ξεκίνησε τις εργασίες για να ετοιμαστούν οι στολές. Το ράψιμο ξεκίνησε ήδη και 50 χιλιάδες στολές ολόσωμες αναμένεται να σταλούν σύντομα για τους υπόπτους μέλη του κινήματος Γκιουλέν.

Η πρόταση για στολή προτάθηκε από τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο έπειτα από το επεισόδιο με υπόπτους του γκιουλενικού κινήματος που πήγαν στο δικαστήριο με φανέλα που έγραφε “Hero”(‘Ηρωας) προκαλώντας αντιδράσεις στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ φοβάται ότι η ανασυγκρότηση του συριακού στρατού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα περιφερειακή δύναμη

Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» – Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη

Η Τουρκία «έκλεισε» κρατική τράπεζα του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη επειδή φοβάται κυρώσεις των ΗΠΑ

Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ

Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει… «γαλοπούλα» της ειρήνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr