ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Γιάννης Μπέζος: Άδικο για τον Πέτρο Φιλιππίδη που δεν δώσαμε έκταση στη δικαίωσή του
Ο Πρόεδρος του Ισραήλ προτίθεται να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Κυριακή 08/11 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν βαρύ οπλισμό, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά, στην περιοχή του Μαυροματίου, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:
Βαρύς οπλισμός, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Συγκεκριμένα, χθες (06-08-2017) το βράδυ στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, εντοπίστηκε ομάδα τριών ατόμων να κινούνται πεζή και να μεταφέρουν ταξιδιωτικούς σάκους, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό της χώρας.
Κατά την επιχείρηση ακινητοποίησής τους, οι δράστες απέρριψαν στο έδαφος τους σάκους και τράπηκαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος.
Ακολούθησε καταδίωξη, πλην όμως εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και το δύσβατο της περιοχής, διέφυγαν της σύλληψης.
Από το σημείο περισυλλέχθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, οι οποίοι περιείχαν:
τρία πολεμικά τυφέκια ( Kalashnikov ), με επτά γεμιστήρες
έντεκα χειροβομβίδες, αμυντικού τύπου
τριάντα τρεις πυροκροτητές
πέντε πλακίδια εκρηκτικής ύλης TNT , βάρους (1005) γραμμαρίων
ένα κυτίο με δέκα πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων
(1593) φυσίγγια διαμετρήματος (7,62 * 39 mm)
Τα όπλα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


























































