ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση συμμορίας, η οποία νάρκωνε και βίαζε ανήλικα κορίτσια στο Νιουκάστλ και το Γκέιτσχεντ της Βρετανίας.
Μετά από γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθησαν 461 άτομα, που κατηγορούνται ότι βίασαν 278 κορίτσια, ενώ εκκρεμούν 703 ακόμη καταγγελίες, σύμφωνα με το Skynews.
Στις δίκες που έγιναν στο Δικαστήριο του Νιούκασλ, οι δικαστές άκουσαν τις καταθέσεις των κοριτσιών για το πώς οι δράστες τις αποπλανούσαν δίνοντάς τους αλκοόλ και ναρκωτικά, προτού τις βιάσουν, σε πάρτι που είναι γνωστά ως «συνεδρίες».
Τα μέλη της συμμορίας καταδικάστηκαν σε φυλάκιση που συνολικά ξεπερνάει τα 300 χρόνια.
Στην τελευταία δίκη, 17 άνδρες και μία γυναίκα καταδικάστηκαν για πράξεις όπως βιασμούς, προμήθεια ναρκωτικών και υποκίνηση σωματεμπορίας. Είκοσι κορίτσια μίλησαν στο δικαστήριο για τη συστηματική κακοποίηση που υφίσταντο από τους δράστες για σειρά ετών. Οι κακοποιοί νάρκωναν τα θύματά τους με κοκαΐνη, κάνναβη, αλκοόλ αλλά και μία ναρκωτική ουσία που έφτιαχνε η συμμορία, με την ονομασία M-CAT. Στη συνέχεια τις βίαζαν ή τις έπειθαν να κάνουν σεξ υπό την επήρεια των ναρκωτικών.
Παρά τις καταδίκες, η αστυνομία της Νορθούμπρια δέχτηκε μεγάλη κριτική, επειδή πλήρωσε έναν καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων με 10.000 λίρες προκειμένου να συμμετάσχει στα πάρτι ως κατάσκοπος.























































