ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Δήμος Ωρωπού, Περιφέρεια Αττικής, Πυρκαγιά, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φωτιά, Ωρωπός,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να κηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ο δήμος Ωρωπού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τις καταστροφές που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε χθες το απόγευμα από τον Κάλαμο, ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής.
Από το πρωί η πυρκαγιά είναι σε ύφεση στην περιοχή.
Η πύρινη λαίλαπα, όμως, μαίνεται ανεξέλεγκτη βορειοανατολικά, στον Βαρνάβα και το Γραμματικό.
Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στον Κάλαμο, η Περιφέρεια Αττικής συνέδραμε στο δύσκολο έργο της πυρόσβεσης με οχήματα.
Συγκεκριμένα με 16 υδροφόρες και 7 μηχανήματα έργου, ενώ κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, μετέβη επί τόπου για τον καλύτερο συντονισμό της προσπάθειας κατάσβεσης.
Με δήλωσή της, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ευχαρίστησε «για την αυταπάρνησή τους και την αποτελεσματική τους συνεργασία στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς τους Πυροσβέστες, τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας καθώς και τους εθελοντές για την άμεση ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς».
























































