ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εισιτήρια, Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ),

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια ειδική προσφορά που μειώνει την τιμή του εισιτηρίου από 1,40 ευρώ στα 1,27 ευρώ εγκαινιάζει ο ΟΑΣΑ τη λειτουργία του νέου «Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου».
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, μετά την ολοκλήρωση εγκατάστασης του εξοπλισμού, το σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία, ενώ σταδιακά καταργείται το χάρτινο εισιτήριο, το οποίο αντικαθίσταται από την ATH.ENA Card (την «έξυπνη» ηλεκτρονική κάρτα) και το ATH.ENA Ticket (το «έξυπνο» ηλεκτρονικό εισιτήριο) και όλα αυτά ακολουθώντας το πλάνο μετάβασης που έχει σχεδιάσει ο ΟΑΣΑ.
Για την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την παροχή ενός εισιτηρίου δωρεάν, με την αγορά 10 +1 ηλεκτρονικών εισιτηρίων.
Συνεπώς, η τιμή του απλού εισιτηρίου – εφόσον αγορασθούν 10 + 1 ηλεκτρονικά εισιτήρια – διαμορφώνεται στα 1,27 ευρώ ανά εισιτήριο και στα 0,54 ευρώ για το μειωμένο.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, Ιωάννη Σκουμπούρη, «η πρωτοβουλία αυτή έχει έναν διττό χαρακτήρα. Από τη μία πλευρά, να γίνει ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, με την παροχή κινήτρων στο επιβατικό κοινό για την εξοικείωσή του με τα μηχανήματα πώλησης, αλλά και την χρηστικότητα των εισιτηρίων.






















































