ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Θα ερευνήσουμε το κόστος του «μαύρου» στην ΕΡΤ

Παππάς: Θα ερευνήσουμε το κόστος του «μαύρου» στην ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έρευνα για το “μαύρο” της 11 Ιουνίου 2013 στα προγράμματα της ΕΡΤ προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Απόφαση μας είναι να ερευνήσουμε το κόστος του «μαύρου», ποσό στοίχισε στον ελληνικό λαό. Θα ακολουθήσει η διερεύνηση από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για να αποδοθούν ευθύνες. Ο έλεγχος θα γίνει και θα γίνει μέρα μεσημέρι» τόνισε ο Ν. Παππάς μέσα από το Ραδιομεγάρο της ΕΡΤ, κατά την εγκατάσταση των νέων μελών της διοίκησης.

«Η ΕΡΤ είναι συνεκτικός δεσμός της χωράς. Η αξία της δεν μπορεί να αποτιμηθεί. Το βιώσαμε όλη η κοινωνία με το βίαιο κλείσιμο της. Σήμερα ξεκινάει μια σημαντική καινούρια σελίδα, τα πρόσωπα δεν χρειάζονται συστάσεις. Να ξεκινήσουμε διάλογο τα πολιτικά κόμματα για να διασφαλίσουμε την πολιτική ανεξαρτησία της ΕΡΤ.

Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι έχουν την πολυτέλεια να αποκλίνουν από τη συνταγματική τους υποχρέωση της ισότιμης προβολής όλων των απόψεων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Ο καιρός που τα άλλα κανάλια κατέκλεβαν την ΕΡΤ πρέπει να παρέλθει οριστικά» ανέφερε επίσης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

ΕΛ.Α.Σ.: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανήκουν στις τράπεζες – Στο 1,16 δισ. € το «φέσι» από τα «δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr