ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τίγρεις κατασπάραξαν 40χρονο υπάλληλο ζωολογικού κήπου στην Ινδία

Τίγρεις κατασπάραξαν 40χρονο υπάλληλο ζωολογικού κήπου στην Ινδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ, Τίγρης,

Ένας υπάλληλος -που είχε προσληφθεί πρόσφατα- στο ζωολογικό Πάρκο Bannerghatta στην Ινδία, έχασε τη ζωή του, όταν λευκές τίγρεις του επιτέθηκαν και τον κατασπάραξαν.

Ο 40χρονος, μπήκε το Σάββατο (07/10) στο κλουβί των ζώων προκειμένου να τα ταΐσει. Δεν πρόσεξε όμως ότι στην περιοχή όπου ήταν ξαπλωμένη η μητέρα με τα παιδιά της η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Δέχτηκε την επίθεση την ώρα που καθάριζε το κλουβί από τη μία τίγρη και στη συνέχεια από τις υπόλοιπες που τον κατασπάραξαν, όπως μεταδίδει η Mirror.

Παράλληλα, συγγενείς του νεκρού άνδρα έκαναν διαμαρτυρία στο εθνικό πάρκο, καθώς κατηγορούν τη διοίκησή του για αμέλεια, ζητώντας 500 χιλιάδες ρουπίες, δηλαδή 7.640 δολάρια ως αποζημίωση.Ο 40χρονος ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλή δολοφονία στις Λιβανάτες: 45χρονος σκότωσε τα δύο ανίψια του 23 και 26 ετών

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον πρεσβευτή της Ινδίας Ράβι Σανκάρ για τις προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή

Πτήση FlyDubai: Ο μαχαιρωμένος πιλότος Σουμίτ Μχατσάρ μίλησε από το νοσοκομείο – «Γνώριζα ότι δεν μπορούσα να αφήσω τους επιβάτες να πεθάνουν»

Ινδία: Ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και αρνήθηκε να σηκωθεί αν δεν την αγκαλιάσει διάσημος ηθοποιός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr