ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιμπραήμ Καλίν, Ιράκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Χάιντερ αλ Αμπάντι,


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία θα κλείσει σταδιακά τα συνοριακά περάσματα προς το βόρειο Ιράκ σε συντονισμό με την ιρακινή κεντρική κυβέρνηση, απαντώντας στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της ημιαυτόνομης περιοχής του Ιρακινού Κουρδιστάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ αναμένεται να επισκεφθεί τη Βαγδάτη την Κυριακή προκειμένου να συναντηθεί με τον Ιρακινό ομόλογό του, Χάιντερ Αλ Αμπάντι.
Ο εκπρόσωπος του Τούρκου πρόεδρου είπε επίσης ότι η Τουρκία έχει λάβει αίτημα από τις ΗΠΑ για την επίλυση της κλιμακούμενης αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών, μετά τη σύλληψη ενός εργαζόμενου στο αμερικανικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης την περασμένη εβδομάδα.
Ο Ιμπραχίμ Καλίν είπε ακόμη ότι η συνεργασία ανάμεσα στην Τουρκία και στις ΗΠΑ, που είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, στον πόλεμο κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος δεν είναι επαρκής και πρόσθεσε ότι η συνεχιζόμενη κρίση με την έκδοση βίζας δεν είναι περίπλοκη και «θα μπορούσε να επιλυθεί μέσα σε μία ημέρα».























































