ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του φοιτητή στο Ρέθυμνο – Γάλλοι και όχι ντόπιοι οι δράστες

Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του φοιτητή στο Ρέθυμνο – Γάλλοι και όχι ντόπιοι οι δράστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Ρέθυμνο, Φοιτητές,

Σε μία θεαματική ανατροπή φαίνεται να καταλήγουν οι έρευνες της αστυνομίας για τον άγριο ξυλοδαρμό του 30χρονου φοιτητή από το Μεσολόγγι που κάνει διδακτορικές σπουδές στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρει η κρητική ιστοσελίδα, zarpanews.gr, από την προανάκριση και τις έρευνες που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο, προκύπτει πως, τρεις Γάλλοι και όχι κάποιοι ντόπιοι είναι ενδεχομένως και οι υπεύθυνοι του ξυλοδαρμού του Ηλία Καπώνη.

Μάλιστα, οι φερόμενοι ως δράστες – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – αναχώρησαν από την Κρήτη από το αεροδρόμιο Χανίων στις 16 Οκτωβρίου.

Ήδη από τις αστυνομικές αρχές έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Γαλλίας για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων ατόμων και αναμένεται άμεσα να ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλ. Τσίπρας τελειώνει τη νεοφιλελεύθερη κερδοσκοπία στην εκπαίδευση: «Φοιτητική υποτροφία 500 ευρώ τον μήνα» – «Καταργούμε τις Πανελλαδικές»

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 11χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου

Φαραντούρης στο Εμιρατιανό (ΗΑΕ) ΑΙ-Masshad: «Θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας»

Κρήτη: 20χρονος έδερνε μεθυσμένος τη 18χρονη γυναίκα του – Τη χτυπούσε στην καισαρική τομή

Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 – Ποιές πόλεις θα «καούν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr