ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απροσδόκητη αύξηση Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα

Απροσδόκητη αύξηση Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κερδισμένη παρουσιάζει την Ελλάδα όσον αφορά τις γερμανικές κρατήσεις για το 2017, η επικεφαλής της Thomas Cook στη Γερμανία, Στέφανι Μπερκ.

Η Μπερκ μιλωντας στην Frankfurter Allgemeine Zeitung έκανε λόγο για απρόσμενη ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας του ομίλου στην Ελλάδα τη χρονιά που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα νέα σχέδια του μεγάλου γερμανικού τουρ οπερέιτορ.

«Ήμουν πολύ αισιόδοξη για την Ελλάδα από την αρχή της χρονιάς. Όμως ότι θα σημειώναμε εκεί αύξηση 27% δεν το περίμενα», επισημαίνει η Στέφανι Μπερκ, προβαίνοντας στην εκτίμηση ότι η ανοδική τουριστική τάση στην Ελλάδα δεν προβλέπεται να αλλάξει.

Όπως λέει, «το 2018 θα είναι και πάλι μια πολύ δυνατή χρονιά για την Ελλάδα. Αυτό διαφαίνεται ήδη στους αριθμούς μας που αφορούν τις πρώιμες κρατήσεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιώργος Μυλωνάκης: Βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Γερμανία: Υπόθεση εκβιασμού με ποντικοφάρμακο σε παιδικές τροφές

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Ρούτε: Οι Ευρωπαίοι «έλαβαν το μήνυμα» Τραμπ – Σε εφαρμογή οι συμφωνίες για τις βάσεις

85η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης: Εκδηλώσεις μνήμης από τους Έλληνες Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr