ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεισμική δόνηση μέγεθος 4,2 βαθμώντης κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε περίπου στις 6.15 το απόγευμα στον Κορινθιακό κόλπο και έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στον Κορινθιακό κόλπο, εννέα χιλιόμετρα βόρεια, βορειοδυτικά του Αιγίου, ενώ το εστιακό του βάθος προσδιορίστηκε στα 12 χιλιόμετρα.
Από την σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην Πάτρα, το Αίγιο, την Ναύπακτο, το Γαλαξίδι, το Δερβένι και άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.























































