Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα 24ωρη απεργία στο Μετρό την επόμενη εβδομάδα

Νέα 24ωρη απεργία στο Μετρό την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με 24ωρη απεργία, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, συνεχίζουν το πρόγραμμα των δράσεων κατά της ένταξης στο υπερΤαμείο οι εργαζόμενοι στο Μετρό (ΣΕΛΜΑ) ζητώντας άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών για την επίλυση του χρηματοδοτικού θέματος των αστικών συγκοινωνιών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους:

«Το μετρό αλλά και συνολικά οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας τα τελευταία δύο χρόνια παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο με τις δωρεάν μετακινήσεις των ανέργων, και το μειωμένο εισιτήριο σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.

»Πρόκειται για μια σωστή πολιτική που σαν εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ την επιδοκιμάζουμε και ζητάμε, σε αυτήν την περίοδο της σκληρής οικονομικής κρίσης και της ανέχειας για μεγάλες μερίδες του πληθυσμού, να επεκταθεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ταξί: Νέα πανελλαδική 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 23/3

Ταξί: Πανελλαδική απεργία και την Τετάρτη – Καθολική συμμετοχή του κλάδου την πρώτη ημέρα

Έτοιμοι για απεργιακές κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Συλλαλητήρια για τα Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μεταφοράς το Σάββατο 28/2

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr