ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Kανονικά θα μπορούν να προμηθεύονται, από αύριο, οι φορολογούμενοι μέσω του Taxis τα πιστοποιητικά του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α) , αποδεικτικά φορολογικής ενημερότητας καθώς και αντίγραφα εκκαθαριστικών Φόρου Ακίνητης Περιουσίας ετών 2010 – 2013 και Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων οικ. ετών 2012 – 2014.
Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, το πρόβλημα που ανέκυψε μετά την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων αποκαθίσταται από το υπουργείο Οικονομικών, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διοικητικών ενεργειών για την αναπλήρωση των αρμοδιοτήτων του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.
Το ίδιο ισχύει για την έκδοση Διοικητικής Πράξης Προσδιορισμού του Φόρου στις δηλώσεις φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που συνεχίζουν να υποβάλλονται κανονικά όπως και για τις εκκρεμείς πράξεις Διορθωτικού Προσδιορισμού ηλεκτρονικών τροποποιητικών δηλώσεων Φ.Α.Π. ετών 2011, 2012 & 2013.























































