ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άργησε να επιστρέψει στα παρκέ ο Βασίλης Σπανούλης λόγω τραυματισμού, επανεμφανίστηκε στη δράση, στο άνετο 97-76 του Ολυμπιακού κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας και αν μη τι άλλο έπαιξε σαν να μην έλειψε καθόλου από τα παρκέ.
Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έμεινε στο παρκέ για περίπου 16’, διάστημα στο οποίο πέτυχε 13 πόντους (3/4 τρίποντα, καμία προσπάθεια για δίποντο, 4/6 βολές), μοίρασε 5 ασίστ, κατέβασε 1 ριμπάουντ και υπέπεσε σε 2 λάθη, μα πάνω από όλα βρήκε ρυθμό και τα πατήματά του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στο άδειο ΣΕΦ (λόγω τιμωρίας), οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν ελαφρώς στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια πάτησαν… γκάζι και «εξαφανίστηκαν», φτάνοντας εύκολα στο 6-1 και ζεσταίνοντας τις μηχανές πριν τη «μάχη» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο φαληρικό γήπεδο την προσεχή Παρασκευή.
Κορυφαίος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο «μπόμπερ» Στρέλνιεκς με 19 πόντους (4/5 τρίποντα) και 7 ασίστ, από κοντά ο Ρόμπερτς με 11 πόντους και 5 ασίστ, ο Τόμπσον έβαλε 16 (7/13 σουτ), ενώ κομβικός ήταν και ο Παπανικολάου στο… ξέσπασμα της τρίτης περιόδου. Από πλευράς ηττημένων, που υποχώρησαν στο 3-4, 19 πόντους σημείωσε ο Πόσλεϊ, 18 ο… άστοχος Ντικόσεϊ (4/13 σουτ) και 12 ο Σπυριδωνίδης.
Τα δεκάλεπτα: 21-21, 45-39, 79-58, 97-76























































