ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυκλοφορία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ζωολογικού Κήπου στο Βερολίνο διακόπηκε λόγω πυκνού καπνού και αρκετοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εκεί, ανέφερε στο Twitter η γερμανική Ομοσπονδιακή Αστυνομία.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πού οφείλεται ο καπνός. Εικόνες που μετέδωσαν γερμανικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν τον καπνό να υψώνεται από τον μεγάλο σταθμό, ο οποίος βρίσκεται λίγα μόλις βήματα από το σημείο όπου είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2016 η επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά.
Αξιωματούχοι της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής βρίσκονται επιτόπου, αναφέρεται στην ανάρτηση στο Twitter.
Μέχρι στιγμής 15 άτομα έχουν διασωθεί και υπάρχει ένας τραυματίας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η γερμανική Ομοσπονδιακή Αστυνομία ανακοίνωσε πως επιτρέπεται εκ νέου η κυκλοφορία των τρένων που πραγματοποιούν δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ζωολογικού Κήπου του Βερολίνου, καθώς πυροσβέστες κατέσβεσαν πυρκαγιά η οποία είχε προκαλέσει μεγάλες ποσότητες καπνού.
Προσωρινά, τα τοπικά δρομολόγια εξακολουθούν να μην εκτελούνται.























































