ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε στο χέρι με φαλτσέτα τον Γαβριήλ Κασσιμάτη, γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο οποίος αντέδρασε στο κατέβασμα μαύρης σημαίας, που είχε τοποθετηθεί για τους νεκρούς του αγώνα, έξω από το Ραδιομέγαρο, στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, διαβάζουμε στο ertopen.com.
Σύμφωνα με τα όσα γράφει το σάιτ των απολυμένων της ΕΡΤ, η πρώτη αντίδραση των διευθυντών της ΝΕΡΙΤ ήταν να κρύψουν τον σεκιουριτά εντός του κτιρίου.
Μαζί του και ο διευθυντής προσωπικού, Ηλίας Φαραντόπουλος. Ο δράστης μαζί με τον διευθυντή οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για οπλοφορία, οπλοχρησία και σωματική βλάβη.
Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γ. Κασσιμάτης και ο ταμίας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης κρατούνταν επίσης στο Αστυνομικό Τμήμα ύστερα από μηνύσεις που κατέθεσε εις βάρος τους ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης και συλληφθείς Ηλίας Φαραντόπουλος.
Με εντολή εισαγγελέα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι ο γραμματέας και ο ταμίας της Ομοσπονδίας.
Οι σεκιουριτάδες της ΝΕΡΙΤ πριν αποπειραθούν να κατεβάσουν τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα της ΕΡΤ είχαν κατεβάσει όλα τα πανό κ τις αφίσες από τα κάγκελα, εκτελώντας εντολές του Ηλία Φαραντόπουλου.
Δείτε σε βίντεο την προσαγωγή του μαχαιροβγάλτη σεκιουριτά της ΝΕΡΙΤ:























































