ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καζακστάν,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία νεαρή γυναίκα στο Καζακστάν δεν φοβήθηκε να βγει στους μείον 40 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά. Η κοπέλα όχι μόνο εκτέθηκε στο απόλυτο κρύο, αλλά φρόντισε να είναι και… σέξι, φορώντας μία μίνι φούστα, με συνέπεια να υποστεί κρυοπαγήματα και να κινδυνεύει ακόμη και να χάσει τα πόδια της!
Η φοιτήτρια που έπεσε θύμα του απόλυτου παγετού στην πόλη Άστανα του Καζακστάν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Η νεαρή γυναίκα φόρεσε μία πολύ κοντή φούστα, με μόνη προστασία από το πολικό ψύχος ένα λεπτό καλσόν.
Οι γιατροί απέφυγαν να αποκαλύψουν το όνομα της ασθενούς, ωστόσο πήραν την πρωτοβουλία και την άδεια να δημοσιεύσουν τα πόδια της κοπέλας, προκειμένου να προειδοποιήσουν και άλλες γυναίκες για τις επιπτώσεις τόσο χαμηλών θερμοκρασιών στο σώμα τους.
























































