ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια κίνηση σπάνιας επαγγελματικής ευθιξίας προέβη το μεσημέρι της Τρίτης ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υπουργός, Γιάννης Μιχελάκης, υποβάλλοντας την παραίτηση του από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, στον οποίο κατείχε την θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.
Ο Γιάννης Μιχελάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχωρήσει από μία τόσο επιτελική θέση, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η δικαστική του εμπλοκή για την υπόθεση με τον εφοπλιστή Πάλλη στα δευτεροβάθμια δικαστήρια (ως γνωστόν έχει υποβάλει έφεση).
Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Διευθυντής Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την δύσκολη προσωπική του απόφαση στους εργαζόμενους, εξηγώντας και το σκεπτικό της.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γενικός διευθυντής του καναλιού Στράτης Λιαρέλλης ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιάννη Μιχελάκη για την μέχρι σήμερα προσφορά του, μιλώντας για την προσωπικότητα του με ιδιαίτερα θερμά λόγια.
Η παραίτηση του Γιάννη Μιχελάκη έγινε δεκτή από την διοίκηση του σταθμού, δεδομένου ότι αποτελούσε προσωπική και αμετάκλητη επιλογή του.























































