ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια κίνηση σπάνιας επαγγελματικής ευθιξίας προέβη το μεσημέρι της Τρίτης ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υπουργός, Γιάννης Μιχελάκης, υποβάλλοντας την παραίτηση του από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, στον οποίο κατείχε την θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.
Ο Γιάννης Μιχελάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχωρήσει από μία τόσο επιτελική θέση, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η δικαστική του εμπλοκή για την υπόθεση με τον εφοπλιστή Πάλλη στα δευτεροβάθμια δικαστήρια (ως γνωστόν έχει υποβάλει έφεση).
Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Διευθυντής Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την δύσκολη προσωπική του απόφαση στους εργαζόμενους, εξηγώντας και το σκεπτικό της.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γενικός διευθυντής του καναλιού Στράτης Λιαρέλλης ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιάννη Μιχελάκη για την μέχρι σήμερα προσφορά του, μιλώντας για την προσωπικότητα του με ιδιαίτερα θερμά λόγια.
Η παραίτηση του Γιάννη Μιχελάκη έγινε δεκτή από την διοίκηση του σταθμού, δεδομένου ότι αποτελούσε προσωπική και αμετάκλητη επιλογή του.























































