Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την έκαναν τσακωτή στο “Ελ. Βενιζέλος” με ηρωίνη “καμουφλαρισμένη” στα παπούτσια της

Την έκαναν τσακωτή στο “Ελ. Βενιζέλος” με ηρωίνη “καμουφλαρισμένη” στα παπούτσια της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έξι κιλά ηρωίνης μετέφερε μια Νοτιοαφρικανή από τη χώρα της στην Αθήνα, ωστόσο δεν πρόλαβε να «σπρώξει» το φορτίο της στην αγορά αφού συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η 34χρονη συνελήφθη χθές το μεσημέρι στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί – στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια – εντόπισαν και συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από την Νότια Αφρική, μέσω Άμπου Ντάμπι.

Η 34χρονη μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 6 κιλών και-92- γραμμαρίων, μέσα σε δεκαπέντε 15 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες σε πάτους γυναικείων υποδημάτων.

Ακόμη, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σούδα: Προσαγωγή Γεωργιανού για κατασκοπεία, μιλούσε με το Ιράν – Τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ

Βόλος: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε ασανσέρ κεντρικού ξενοδοχείου

Αθήνα: Συνελήφθη 33χρονη οικιακή βοηθός που σκότωσε και λήστεψε 92χρονο

Άγριο έγκλημα στην Ξάνθη: 61χρονος σκότωσε συγχωριανό του με τσεκούρι

Κολωνός: Έγκυος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι – Προσήχθη ο σύντροφός της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr