ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποκλείστηκε από το δεύτερο μόλις παιχνίδι της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010, Ισπανία, καθώς ηττήθηκε από την Χιλή με 2-0.
Σκιά του καλού της εαυτού η Ισπανία, ταπεινώθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς στον πρώτο αγώνα με την Ολλανδία δέχτηκε 5 γκολ, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έχασε απόψε, στο «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο , από τη Χιλή με 2-0 με τα γκολ των Βάργκας στο 20ό και Αράνγκις στο 43ο λεπτό.
Αντίθετα, οι Χιλιανοί ακολούθησαν τους Ολλανδούς στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θα παίξουν για την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στο μεταξύ τους αγώνα στις 23 Ιουνίου, στο Σάο Πάολο.























































