ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποχώρηση βόμβα από τον ΑΝΤ1 μετά από μια πολύωρη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού κ. Θοδωρή Κυριακού.
Επίσημη ανακοίνωση για το φιλικό «διαζύγιο» με τον Γιάννη Λάτσιο εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης από τον σταθμό του Αμαρουσίου, όμως όπως ψιθυριζόταν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες, η παραίτηση του Γιάννη Λάτσιου φάνταζε μονόδρομος.
Σε μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά το πρόγραμμα του σταθμού παρά τις συνεχείς προσθήκες, αλλαγές και μεταγραφές δεν κατάφερε σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν να κάνει την διαφορά.
Η λιτή ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: «Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Γιάννη Λάτσιο να διακόψουν τη συνεργασία τους. Ευχαριστούμε πολύ, Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων».























































