ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκιβιάδης Στεφανής, Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φωτογραφίες,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη σε όλες τις μονάδες του Έβρου πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και της εορτής του Αγίου Πάσχα.
Πιο συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Περιοχή Ευθύνης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ», την Περιοχή Ευθύνης της XΙI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ» και την Περιοχή Ευθύνης της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΑΨΟΣ».
Ο Αρχηγός, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των Φυλακίων των ανατολικών μας συνόρων, καθώς και με Εθνοφύλακες των τοπικών Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ Λαβάρων, Τυχερού και Φερών).
«Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή με υψηλό ηθικό, γνώση αποστολής και αγάπη για την Πατρίδα» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.



































































