ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Κυριάκος Μητσοτάκης,

















































Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Οι Αλαουίτες του Ισραήλ - Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
Σε σχέση ο Πασχάλης Τσαρούχας με την Κατερίνα Νοτοπούλου - Το έκανε γνωστό ο ηθοποιός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Aν ένας υπουργός διαφωνήσει ανοικτά με προαπαιτούμενα, δεν πρέπει να έχει θέση στην κυβέρνηση” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας ξεκάθαρα τον Ανδρέα Λοβέρδο.
“Αν εγώ διαφωνούσα θα έπρεπε να φύγω”εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες, για παράδειγμα, στην φορολογία, “αλλά σε μία διαπραγμάτευση επιλέγει κανείς τις μάχες του”.
Σε δηλώσεις του στο Star, o υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης απέρριψε κάθε πρόθεση για μειώσεις σε μισθούς και απολύσεις για όσους έχουν κακή βαθμολογία, ενώ ανέφερε ότι δεν είναι έτοιμα τα σχέδια για το νέο μισθολόγιο και ότι δεν υπάρχουν νέοι αριθμητικοί στόχοι απολύσεων – διαθεσιμότητας.
“Δεν υπάρχει πισωγύρισμα”, είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι δεν βλέπει κανένα υπουργό αυτή τη στιγμή “που να λέει δημόσια όχι στα προαπαιτούμενα, ότι δεν θα γίνουν”.























































