ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε τη Δευτέρα την πρόταση του υποψηφίου της αντιπολίτευσης στις προεδρικές εκλογές Μουχαρέμ Ιντζέ να αναμετρηθούν σε μια τηλεοπτική μονομαχία πριν από τις κάλπες της 24ης Ιουνίου.
Ο Ιντζέ, o υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) και δεινός ρήτορας, απηύθυνε νωρίτερα σήμερα πρόσκληση για μια τηλεμαχία στον επικεφαλής του τουρκικού κράτους.
Ωστόσο ο Ερντογάν απέρριψε την πρόταση του πολιτικού του αντιπάλου.
«Δεν θέλω να συμμετάσχω σε μονομαχίες, ιδίως τηλεοπτικές. Δεν θέλω να αφήσω έναν άλλο άνθρωπο να κερδίζει πόντους εις βάρος μου» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς.
«Όμως είμαι έτοιμος να τον συναντήσω στην έδρα του κόμματός μου» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Τα κόμματα της τουρκικής αντιπολίτευσης επιχειρούν να οργανωθούν σε μια προσπάθεια να εγείρουν προσκόμματα στον Ερντογάν και στο κόμμα του, το AKP, στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 24ης Ιουνίου, ωστόσο καταγγέλλουν άνισες συνθήκες στην προεκλογική εκστρατεία.
Την Κυριακή, ο Ιντζέ κατήγγειλε την ισχνή κάλυψη από τα τουρκικά ΜΜΕ της πρώτης προεκλογικής εκστρατείας του, το Σάββατο, η οποία δεν αναμεταδόθηκε από κανένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.
«Εάν το επικοινωνιακό εμπάργκο σε βάρος της αντιπολίτευσης, το οποίο επέβαλε το (προεδρικό) μέγαρο, συνεχιστεί, θα πραγματοποιούμε τις συγκεντρώσεις μας ενώπιον των (εδρών των) τηλεοπτικών δικτύων» επισήμανε ο Ιντζέ χθες με μήνυμά του στο Twitter.























































