ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) θα γίνουν μετακινήσεις αλλά όχι απολύσεις ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο υπουργός εξήγησε ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουν απόλυτη συνεργασία και υπογράμμισε ότι «στις 7.000 απολύσεις που προανήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης δεν συμπεριλαμβάνονται υπάλληλοι των Δήμων ή των υπηρεσιών που είναι στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών».
«Προσπαθούμε να ξεκολλήσουμε την χώρα από τη λάσπη» σημείωσε ο κ. Ντινόπουλος και τόνισε «υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμη μπροστά μας, είμαστε όμως όλοι αποφασισμένοι να το παλέψουμε».
Για τις ρυθμίσεις που αφορούν στην χρηματοδότηση των κομμάτων από ιδιώτες, ο κ. Ντινόπουλος αποκάλυψε ότι «αυτό το νομοσχέδιο βρίσκεται σε τελικό στάδιο και προβλέπει σημαντικές αλλαγές στο θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων. Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα στη Βουλή και θα κάνει πιο διαφανή των τρόπο που χρηματοδοτούνται τα πολιτικά κόμματα καθώς θα υπάρχει μια ενιαία Αρχή που θα ελέγχει όλα τα Πόθεν Έσχες, ακόμη και των πολιτικών».
























































