ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής, που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.
Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση για την Ολυμπιονίκη του Ρίο ντε Τζανέιρο, μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε την Πέμπτη (10/5) στα 25μ αεροβόλο πιστόλι.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής είχε προκριθεί στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ (587/600), νωρίτερα σήμερα (Σάββατο, 12/5).
Συγκεκριμένα, είχε σημειώσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον προκριματικό με 587 – 21x (σε 600 βολές), αφού στα έξι σετ η βαθμολογία της ήταν 99, 98, 98, 99, 96, 97!
Την Κυριακή (13/5), η Άννα Κορακάκη συμμετέχει στο μεικτό 10μ αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αγωνιστεί με τον αδελφό της, Διονύση.























































