ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής, που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.
Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση για την Ολυμπιονίκη του Ρίο ντε Τζανέιρο, μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε την Πέμπτη (10/5) στα 25μ αεροβόλο πιστόλι.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής είχε προκριθεί στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ (587/600), νωρίτερα σήμερα (Σάββατο, 12/5).
Συγκεκριμένα, είχε σημειώσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον προκριματικό με 587 – 21x (σε 600 βολές), αφού στα έξι σετ η βαθμολογία της ήταν 99, 98, 98, 99, 96, 97!
Την Κυριακή (13/5), η Άννα Κορακάκη συμμετέχει στο μεικτό 10μ αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αγωνιστεί με τον αδελφό της, Διονύση.























































