ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο ζήτησε κι έλαβε από την ανακρίτρια Διαφθοράς η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, που συνελήφθη χθες Τεταρτη στο σπίτι της, στο Παγκράτι, για εμπλοκή στο κύκλωμα που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η γιατρός, που είχε εξαφανιστεί όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος με τη σύλληψη των πρώτων 21 κατηγορουμένων, φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην όλη υπόθεση.
Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος της αφορούν τα κακουργηματικού βαθμού αδικήματα της απάτης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Η κατηγορουμένη εργαζόταν ως επίκουρος, βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο και η ανάμειξη της στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικογραφία, προκύπτει από εικονικές συνταγογραφήσεις που εντοπίστηκαν κατά τον εσωτερικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες συλλήψεις.























































