ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα «κουνελάκια» του Playboy κατέβηκαν στο χορτάρι του γηπέδου της Σπαρτάκ Μόσχας και έδειξαν ότι απλά… δεν έχουν αντίπαλο.
Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που περιμένουν με κομμένη την ανάσα…. οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον πλανήτη, ξεκινάει σε λίγες μέρες και ήδη οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» έχουν κάνει τις επιλογές τους.
Αν όμως είστε από τους αναποφάσιστους ή από αυτούς που λένε ο καλύτερος ας κερδίσει, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη μετά από αυτό το άρθρο.
Κι αυτό γιατί τα κορίτσια του Playboy αποφάσισαν να κατέβουν στο χορτάρι και παρατάχθηκαν με τα όπλα τους…. σε κοινή θέα στο γήπεδο της Σπαρτάκ Μόσχας.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας απολαύσουμε τις πανέμορφες παρουσίες!






























































