ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για συκοφαντία από μέρους της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι η τελευταία της απέλπιδα προσπάθεια πανικού, έκανε λόγο ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, αναφορικά με την επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας.
«H συκοφαντία είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια πανικού- μέσω της τοποθέτησης της κ. Μπακογιάννη στη βουλή- να αποκρυφτεί ότι για δεύτερη φορά το “κύμα του λαϊκισμού και της πατριδοκαπηλείας” κάλυψε όχι τη χώρα, αλλά τη ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «ταυτόχρονα δεν υπήρξε ούτε μία λέξη καταδίκης των απειλών που δέχτηκε ο κ. Κοτζιάς για τη ζωή του, απειλές που στοχεύουν την καρδιά του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».
Παράλληλα, ο κ. Αμανατίδης επεσήμανε ότι «ο τυχοδιωκτισμός και ο καιροσκοπισμός δεν θα κερδίσει δεύτερη φορά. Είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε τη διχόνοια και τη δημαγωγία», ενώ σημείωσε ότι «με τοποθετήσεις βουλευτών της ΝΔ ποτίζεται το δέντρο του εθνικισμού και του λαϊκισμού και καρποί του είναι οι επιθέσεις ενάντια στη Δημοκρατία».
























































