ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντίστρια επιτέθηκε με κοπίδι, αλαλάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ», σε σούπερ μάρκετ της περιοχής Seyne-sur-Mer, στη νοτιοανατολική Γαλλία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα κινήθηκε απειλητικά εναντίον πελατών του σούπερ μάρκετ το μεσημέρι της Κυριακής, κρατώντας ένα κοπίδι και φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ».
Μάλιστα πρόλαβε να τραυματίσει δύο άτομα προτού την ακινητοποιήσουν και τη συλλάβουν οι αστυνομικές Αρχές.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, από την επίθεση της γυναίκας τραυματίστηκαν ένας υπάλληλος του σούπερ μάρκετ και ένας πελάτης.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.
Οι Αρχές δείχνουν να πιστεύουν ότι η συλληφθείσα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν αποκλείουν ακόμα το ενδεχόμενο να είχε ριζοσπαστικοποιηθεί από τζιχαντιστές μέσω διαδικτύου.























































