ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εφαρμογή της συμφωνίας για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και οι προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες είναι οι δύο προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής υπογραφής του γεύματος που ακολούθησε.
Ο υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε «θετικό το κλίμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες» στην ΠΓΔΜ, ενώ όπως τόνισε αναζητεί ημερομηνία για να επισκεφθεί τα Σκόπια, τη στιγμή που το καλοκαίρι προγραμματίζεται η διεξαγωγή ενός διήμερου σεμιναρίου.
«Τώρα που ξεπεράστηκε το πρόβλημα του ονόματος και του αλυτρωτισμού, η Ελλάδα και η ΠΓΔΜ θα είναι ίσως οι πιο κοντινές χώρες της περιοχής», τόνισε ο κ. Κοτζιάς και σημείωσε πως οι γείτονες θέλουν τη συνεργασία με τη χώρα μας.
Αναφέρθηκε, επίσης, στα ευρωπαϊκά προγράμματα για τη Μεγάλη Πρέσπα, λέγοντας ότι από αυτά θα ωφεληθούν οι κάτοικοι στις όχθες της λίμνης που ανήκει σε τρεις χώρες, την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ και την Αλβανία.
























































