ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οργανωμένες και στημένες» χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες από μέλη της Χ.Α. και της Ν.Δ. στα Γιαννιτσά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα φασίστες και ακροδεξιοί να με ονομάζουν «προδότη» ιδίως αυτά τα υποκείμενα» είπε χαρακτηριστικά.
«Ήταν περιφερειακό στέλεχος της Ν.Δ. όπως κατήγγειλε η κ. Τζάκρη που τους γνωρίζει. Υπάρχουν ονόματα, δώσαμε ένα υπάρχουν και άλλα».
«Οι ομάδες αυτές δεν είναι παραπάνω από 15 – 20 άτομα».
«Είναι σημαντικό να μελετηθεί η συμφωνία διότι υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση πρόσθεσε ο υπουργός διότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση, για παράδειγμα δεν δίνεται καμία εθνότητα, ενώ μόνο για την ιθαγένεια πρόκειται, για τον τρόπο που θα αναγράφεται στα διαβατήρια».
«Στις διαδηλώσεις πριν τη συμφωνία κανένας δεν έλεγε ιδεολογικά ως σύνολο σε μία κατεύθυνση τους πολίτες.
»Αντιθέτως λέγαμε ότι είναι πολίτες που εκφράζουν τη γνώμη τους αλλά σε αυτές τις διαδηλώσεις υπήρχαν και ακροδεξιά στοιχεία που προέβαιναν σε βιαιότητες όπως έγινε με την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης».
























































