ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λίντσεϊ Λόχαν, Μύκονος,

















































Γιατί τα «φθηνά» drones του Ιράν θα μπορούσαν να αποτελέσουν θανατική καταδίκη για το USS Abraham Lincoln
Η Κέιλα Σίμονς «κόβει την ανάσα»: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της διάσημης βολεϊμπολίστριας με μικροσκοπικό μπικίνι
Το USS Lincoln στην Αραβική Θάλασσα - Τελεσίγραφο Ρούμπιο στο Ιράκ
Μίκαελ Σουμάχερ: Θαύμα για τον θρύλο της Φόρμουλα 1 - Σηκώθηκε από το κρεβάτι μετά από 12 χρόνια
Επίθεση ή ναυτικός αποκλεισμός; Πώς ο Τραμπ σχεδιάζει να αναγκάσει το Ιράν σε συνθηκολόγηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Λίντσεϊ Λόχαν άνοιξε το μπιτς μπαρ στη Μύκονο γιατί εκεί ήταν που της επιτέθηκε ο πρώην αρραβωνιαστικός της.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε η ίδια μιλώντας στους New York Times. «Συνέβη εδώ, στην Μύκονο, σ’ αυτήν την παραλία», είπε η 31χρονη περσόνα.
«Κι αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξα και ήταν σαν να πηγαίνω να ελέγξω πλήρως τη ζωή μου, να τα κάψω όλα και να ξαναφτιάξω από την αρχή όταν είμαι έτοιμη.
Και για το λόγο αυτό είμαι εδώ σήμερα, γιατί σε αυτή την παραλία με χτύπησαν. Ξέρεις γιατί; Αν μπορώ να κάνω κάτι, θα πάρω αυτήν την παραλία. Θα είναι η παραλία μου».
Η ηθοποιός το καλοκαίρι του 2016, κατηγόρησε τον τότε αρραβωνιαστικό της Ίγκορ Ταραμπασόφ ότι της επιτέθηκε και την χτύπησε και πως μετά από αυτό το περιστατικό φοβόταν για τη ζωή της.
Ο 25χρονος Ταραμπασόφ αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.






















































