ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως «πολύ ωφέλιμη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή» χαρακτήρισε τη σημερινή τετραμερή σύνοδο η πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Βιόριτσα Ντάντσιλα.
Απευθυνόμενη προς τον κ. Τσίπρα, μάλιστα, ανέφερε ότι «η Ελλάδα είναι μια φιλική και πολύ σημαντική χώρα» στην περιοχή και διαδραματίζει «πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη».
Την ίδια ώρα, από το βήμα της κοινής συνόδου των τεσσάρων χωρών, διαβεβαίωσε τη Σερβία ότι «θα έχει όλη την υποστήριξη για την ευρωπαϊκή ενταξιακή της πορεία».
























































