ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρουαζιερόπλοιο, Λέσβος,


















































Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από μακριά είδαν το Σάββατο οι επαγγελματίες στην Λέσβο το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο «New Amsterdam» με 2250 τουρίστες από Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, το οποίο πέρασε… έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης δεν μπόρεσε όμως να δέσει λόγω καιρού.
Σύμφωνα με το lesvosreport Είναι η δεύτερη φορά φέτος που συμβαίνει αυτό με το ίδιο κρουαζιερόπλοιο ενώ επιτακτική είναι η ανάγκη να γίνουν κάποιες άμεσες παρεμβάσεις στο λιμάνι για να μην γίνεται η αιτία ο καιρός να πλήττεται ο τουρισμός του νησιού.
Το κρουαζιερόπλοιο επρόκειτο να δέσει από νωρίς το πρωί ενώ είχαν προγραμματιστεί εκδρομές με δεκάδες πούλμαν σε τουριστικές περιοχές του νησιού καθώς και γεύματα σε ταβέρνες και εστιατόρια.
Όλα αυτά ματαιώθηκαν καθώς το πλοίο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι και συνέχεια την πορεία του για λιμάνια των απέναντι τουρκικών παραλίων.
«Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε τουρισμό και να χάνουμε 2000 κόσμο επειδή στο λιμάνι δεν έχουν γίνει οι παρεμβάσεις που χρειάζονται για να μην δημιουργούνται προβλήματα λόγω καιρού. Και μην μας πουν ότι σχεδιάζεται να γίνει νέο λιμάνι γιατί μέχρι να γίνει το έργο αυτό τότε θα έχουμε χάσει δεκάδες πλοία για τον ίδιο λόγο» είπε μιλώντας στο «LR» ο τουριστικός πράκτορας κ. Ηλίας Πίκουλος.























































