ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που ολόκληρος ο κυβερνητικός συνασπισμός κλονίζεται από τα απόνερα της επικείμενης αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, μερικοί κάνουν… μπάνια. Δεν πρόκειται φυσικά για κάποιους άσχετους με το ζήτημα, αλλά για συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και άλλων συνδικαλιστικών παρατάξεων της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι μέχρι πριν από λίγες ώρες φώναζαν στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι θα σκίσουν τα φύλλα πορείας της επίταξής τους. Μεταξύ αυτών φυσικά και ορισμένοι που δηλώνουν αντιμνημονιακοί, παραμένοντας ωστόσο στη ΔΑΚΕ, βρίσκονται ήδη -κατά δήλωσή τους – για μπάνια στη Χαλκιδική.
Η στάση που φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν ορισμένοι εργατοπατέρες στις πλάτες των εργαζομένων, τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπούν για μία ακόμη φορά ντροπιάζει την έννοια και τις αρχές του συνδικαλιστικού κινήματος. Παράλληλα, αφήνει κάθε περιθώριο για σκέψεις για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με την κυβέρνηση, ώστε να λειτουργήσουν ως Δούρειος Ίππος για την ολοκλήρωση του εγκλήματος της πώλησης της ΔΕΗ, με μοναδικούς τελικά χαμένους τους εργαζομένους και τους καταναλωτές.
Την ίδια ώρα βουλευτές της Β. Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οργώνουν τη Δυτική Μακεδονία για να συντονίσουν το «μέτωπο» ενάντια στην πώληση της μικρής ΔΕΗ, η οποία περιλαμβάνει τα ΑΗΣ και τα ορυχεία.
Όπως φαίνεται, δεν είναι τόσο επικίνδυνα τα μπάνια του λαού, όσο τα μπάνια του συνδικαλισμού τους…























































