ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παυλόπουλος πήρε τηλέφωνο Ολάντ και Γιούνκερ – Γιατί τους ευχαρίστησε

Ο Παυλόπουλος πήρε τηλέφωνο Ολάντ και Γιούνκερ – Γιατί τους ευχαρίστησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας, ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε τους δύο άνδρες «εκ μέρους του ελληνικού λαού και όλων των προ-ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων για την ειλικρινή συμπαράστασή τους στη χώρα μας καθ’ όλη την διάρκεια της τόσο επώδυνης μνημονιακής περιόδου καθώς και για την καθοριστική συμβολή τους, ιδίως το κρίσιμο καλοκαίρι του 2015, προς την κατεύθυνση της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο ΠτΔ ευχαρίστησε επίσης τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, και τον Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστκού συμβουλίου της ΕΚΤ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

Γαλλία και Γερμανία δεν περιμένουν αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής μετά τη νίκη των Δημοκρατικών

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Επίδοξη influencer ταξιδιών, 24 ετών, πνίγηκε στις διακοπές των ονείρων της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...