ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πατέρας των τεσσάρων παιδιών που έπεσαν νεκρά είναι τελικά ο δράστης της φρικτής δολοφονίας που σημειώθηκε σε προάστιο του Χιούστον στο Τέξας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας άνοιξε πυρ και σκότωσε τέσσερα παιδιά ηλικίας από 4 έως 13 ετών, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και το πέμπτο παιδί, ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών. Τα τρία από τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους επί τόπου ενώ το τέταρτο κατέληξε στο νοσοκομείο.
Ήταν, μάλιστα, αυτό το κορίτσι που ειδοποίησε την αστυνομία και έδωσε πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη λέγοντας ότι σκοπεύει, επίσης, να σκοτώσεις τον παππού της και τη γιαγιά της.
Εκτός από τα παιδιά νεκρά στο σπίτι της οδού Λίφλετ νεκροί βρέθηκαν ένας 39χρονος και μια 33χρονη που τα φρόντιζαν.
Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε κάποιου είδους διαμάχη.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης είναι ηλικίας περίπου 30 ετών με μούσι, ο οποίος, όπως δήλωσε ο τοπικός σερίφης ήταν «ψυχρός σαν πάγος». Μετά το τηλεφώνημα της 15χρονης ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους του προαστίου που κατέληξε σε ένα αδιέξοδο. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο άνδρας, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει βάζοντας ένα όπλο στο κεφάλι του, τελικά παραδόθηκε.
http://youtu.be/8k0xWEfdsyk























































