ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κόσμος έδειξε σε επανειλημμένες εκλογικές αναμετρήσεις ότι εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε η νέα υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Ξενογιαννακοπούλου μιλώντας στην ΕΡΤ και αναφερόμενη στο Κίνημα Αλλαγής υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει έντονη άρνηση διαλόγου.
Όσον αφορά την απόφασή της να μετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα τη χαρακτήρισε ώριμη καθώς, όπως ανέφερε, έχει κλείσει η μνημονιακή συγκυρία και πλέον χρειάζεται συστράτευση για τη νέα πορεία της χώρας.
























































