ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραμένει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για έναν ακόμη χρόνο ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Παραμένει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για έναν ακόμη χρόνο ο Ευάγγελος Αποστολάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μία λιτή ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε τέλος στα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων, παρατείνοντας τη θητεία του Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη κατά ένα χρόνο.

Οι Αρχηγοί των Επιτελείων παραμένουν και αυτοί στις θέσεις τους, τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο που θα κριθεί η έως σήμερα πορεία τους στα επιτελεία Στρατού, Πολεμικής Αεροπορίας και Πολεμικού Ναυτικού.

Η ανακοίνωση:

«Υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας.

»Στη συνεδρίαση το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την ανανέωση της θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας για τους μαχητές του κυβερνοχώρου και την αιχμή τους την Μονάδα «1864»: «Ικανός και απαραίτητος όρος για την εθνική μας επιβίωση»

Νίκος Δένδιας: «Το ελληνικό περιβάλλον είναι κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή για το ελληνικό έθνος»

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Με ποιους συνομίλησε ο Νίκος Δένδιας στο ΝΑΤΟ – Συνάντηση και με τον Πιτ Χέγκσεθ των ΗΠΑ

Ο Νίκος Δένδιας στη σύνοδο των ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ – Τι θα συζητήσει, ποιους θα συναντήσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...