ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να προσφέρει στο Ηνωμένο Βασίλειο μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με καλύτερους όρους, αλλά θα απορρίψει την απαίτηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για «απρόσκοπτο εμπόριο», ανέφεραν διπλωμάτες της Ε.Ε στο Bloomberg.
Όπως σημείωσαν, το σχέδιο της Ε.Ε. για τις μελλοντικές σχέσεις με τη Βρετανία θα περιλαμβάνει «περίπου 30% με 40%» από την πρόταση της Μέι για μια ευρεία συμφωνία για το εμπόριο και την ασφάλεια.
Η ομάδα του διαπραγματευτή της Ε.Ε., Μισέλ Μπαρνιέ, θα προσφέρει στους Ευρωπαίους πρεσβευτές ένα περίγραμμα της πρότασης του την Παρασκευή, πριν από την επίσημη παρουσίαση την Τετάρτη.























































