ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ροντρίγκο Ντουτέρτε, Φιλιππίνες,


















































Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανησυχητικές φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ροντρίγκο Ντουτέρτε κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα.
Ανησυχίες εγείρει η κατάσταση της υγείας του προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος επιβεβαίωσε τις φήμες ότι εισήχθη σε νοσοκομείο για κολονοσκόπηση και ενδοσκόπηση.
Ο εκπρόσωπος του προέδρου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι εντοπίστηκε ένα μόρφωμα κατά τις πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις του Ντουτέρτε.
Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος θα μιλούσε ανοιχτά σε περίπτωση κάποιας σοβαρής διάγνωσης και πως σε περίπτωση κάποιας σοβαρής ασθένειας θα ενημέρωνε.
Ο ίδιος ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε μιλώντας σε εκπροσώπους μιας Ένωσης κατά την επίσκεψή τους στο προεδρικό μέγαρο ανέφερε πως βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου πήραν κάποια δείγματα από τον “όγκο” του.
Σημείωσε ότι δεν ήταν βέβαιος για την κατάσταση της υγείας του, αλλά τόνισε ότι θα ενημερώσει αν είναι καρκίνος.























































