ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «σημαντικούς κινδύνους σε ό,τι αφορά τους στόχους του ιταλικού προϋπολογισμού, ιδίως μετά το 2019» κάνει λόγο, σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο οίκος αξιολόγησης Fitch .
Η εκτίμηση αυτή στηρίζεται και στο ότι έχουν δημιουργηθεί εντάσεις στο εσωτερικό της ιταλικής κυβέρνησης. Σε ό,τι αφορά τον προϋπολογισμό, ο οίκος αναφέρει ότι το έλλειμμα στο 2,4% του ΑΕΠ για το 2019 μπορεί να οδηγήσει σε ενεργοποίηση διαδικασίας κυρώσεων σε βάρος της Ιταλίας, από μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο οίκος αξιολόγησης, πάντως, προσθέτει ότι «δεν αναμένει η κυβερνητική συμμαχία της Ρώμης να αλλάξει τους στόχους για το ιταλικό δημόσιο έλλειμμα του επόμενου έτους».
Ο Fitch, τέλος, εκτιμά ότι η ιταλική κυβέρνηση, επ’ ευκαιρία των Ευρωεκλογών, «θεωρεί ότι υπάρχει η δυνατότητα να επιτεθεί στους φορολογικούς κανόνες της Ένωσης».























































