ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντέιβιντ Κάμερον, Ουίλιαμ Χέιγκ,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πριν τον αναμενόμενο ανασχηματισμό του βρετανικού υπουργικού συμβουλίου, ο Ουίλιαμ Χέιγκ υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
«Απόψε παραιτούμαι από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών στην οποία υπηρέτησα επί τέσσερα χρόνια προκειμένου να αναλάβω επικεφαλής της Βουλής των Κοινοτήτων» έγραψε ο Χέιγκ.
Από πλευράς του, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, εξέφρασε τον σεβασμό του στο πρόσωπο του Χέιγκ λέγοντας ότι επιτέλεσε «καθοδηγητικό ρόλο» για μια ολόκληρη γενιά, ενώ τον χαρακτήρισε ως «έμπιστο συνεργάτη, σοφό σύμβουλο και καλό φίλο»























































