ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 431 παραβάσεις οδηγών που χρησιμοποιούσαν το κινητό τους τηλέφωνο ενώ οδηγούσαν, βεβαιώθηκαν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, κατά το τριήμερο από 17 έως 19 Οκτωβρίου.
Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 398 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, 367 άδειες κυκλοφορίας και 356 άδειες οδήγησης.
Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι η αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση συνιστά παράβαση, η οποία αποτελεί άμεση αιτία πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων.
Ας ελπίσουμε ότι ο έλεγχος ειδικά για την χρήση κινητού από οδηγούς που αποτελεί από τις βασικές αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων, όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά και θα ενταθεί.























































